ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzda bir program gerçekleştirildi. Programın ardından Sarayköy Kültür Merkezi'nde düzenlenen kutlama programına katıldık. Bu programda okulumuz Müdür Yardımcısı Serdar BEZZEKCİ ilçe genelinde düzenlenen kompoziyon yarışmasında derece almasından dolayı ödülünü Sarayköy Kaymakamı Celalettin ŞENTÜRK'TEN aldı. Okulumuz Müzik Öğretmeni Nihat EREL, kutlama programında müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan şarkı ve türkülere gitarıyla eşlik etti. Bizler de bu vesileyle başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazi öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz. Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

07.12.2021 313

07-12-202107-12-2021